Meer dan 25 jaar degelijkheid

SolarWatt en DCI Service zijn vanaf oktober 2019 een samenwerking aangegaan. Wij hebben destijds de keus gemaakt voor Duitse kwaliteit, productie in Duitsland, goede garantievoorwaarden en zelfs 5 jaar all risks verzekering voor de glas-glas panelen. Kortom, wij hebben gekozen voor absolute kwaliteit en bieden deze panelen aan aan zowel particulieren als bedrijven met een wens naar degelijkheid en zekerheid. Op de rest van de pagina vind je informatie van SolarWatt en over SolarWatt.

Al meer dan twee decennia staat de naam SOLARWATT voor kwaliteit, betrouwbaarheid en degelijkheid in de zonne-energie industrie. We hebben een stabiele en langetermijngerichte eigendomsstructuur. Stefan Quandt, die sinds begin 2013 grootaandeelhouder is, verbind zich sinds 1998 aan de vennootschap. Andere aandeelhouders zijn directeuren Detlef Neuhaus (CEO) en Carsten Bovenschen (CFO).

Glas-glas zonnepanelen van SOLARWATT

De nieuwe generatie zonnepanelen van SOLARWATT hebben een opbrengst die gegarandeerd 25% boven de industrienorm liggen. Bovendien zijn de panelen van SOLARWATT aanzienlijk beter bestand tegen alle belastingen en milieu invloeden. Het resultaat: vanaf dag één hogere betrouwbaarheid en tot 33% toename van de levensduur.

SOLARWATT heeft samen met verschillende toonaangevende testcentra zoals TÜV en VDE onderzoek gewijd aan het verbeteren van de opbrengst en de levensduur van zonnepanelen. Het voorkomen van degradatie en het verlengen van de levensduur komt met een ogenschijnlijk simpel antwoord: glas. Glas is extreem duurzaam, sterk, volledig ondoordringbaar, bestendig tegen extreme weersomstandigheden en chemicaliën.

Met de glas-glas productlijn, inclusief frame, introduceert SOLARWATT haar nieuwe generatie zonnepanelen. Deze zonnepanelen hebben niet langer een kunststof achterzijde, maar een volledig ondoordringbare glas achterzijde. Daardoor neemt de stabiliteit en de levensverwachting toe. Zonnepanelen met een plastic achterzijde laten makkelijker vuil en vocht door. Hierdoor wordt het vermogen elk jaar lager waardoor het rendement van dit type zonnepanelen in de loop der jaren sterk afneemt. De degradatie van glas-glas zonnepanelen is nihil, waardoor de opbrengst vele malen hoger ligt dan bij traditionele zonnepanelen.

Glas-glas zonnepanelen en hagel

De glas-glas zonnepanelen van SOLARWATT zijn bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden.

In een zekere zomer werd Zuidoost-Brabant getroffen door een enorme hagelbui waarbij er hagelstenen vielen ter grootte van tennisballen. Voor de Nederlandse zonne-energiesector is het de eerste keer dat men op grote schaal in aanraking kwam met schade aan zonnepanelen door extreem grote hagelstenen. De schade, als gevolg van de storm, liep naar de 1 miljard Euro.

Opmerkelijk is dat één specifiek zonnepaneel veel minder last heeft ondervonden door de hagel; het glas-glas zonnepaneel. Naast dat er geen zichtbare schade aan dit paneel te zien was, bleek ook na een elektroluminescentie test alles nog dik in orde te zijn. Dit terwijl alle standaard glas-folie zonnepanelen gesneuveld waren.

Vraag gratis een offerte + advies aan!

U kunt bij DCI-Service gratis een berekening laten maken zodat u direct inzichtelijk heeft wat u op uw energienota kunt besparen.