Partnership DCI Service en Q Cells

DCI Service is per medio mei 2020 een partnerschap aangegaan met Q Cells, een groot bedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling en productie van zonnesystemen. Het is een van oorsprong Duits bedrijf en heeft een Zuid Koreaans moederbedrijf. In Thalheim (Duitsland) zetelt het hoofdkantoor van de Technology & Innovation department. Productie vindt in meerdere landen plaats.
Hieronder meer informatie over en van Q Cells

Q CELLS heeft een sterke historie die teruggaat tot de oprichting als
Q.CELLS SE in Duitsland in 1999, toen het bedrijf begon als een echte
pionier op het gebied van geavanceerde zonneceltechnologie. Q.CELLS
werd daarna snel een van de marktleiders op de zonnemarkt, dankzij de
innovaties die het bijdroeg aan de PV-industrie. In 2012 werd Q.CELLS SE
onderdeel van de Hanwha Group en in februari 2015 betekende de fusie van
Hanwha SolarOne een enorme sprong voorwaarts, niet alleen als een
zonnecel-organisatie, maar ook als een wereldwijde leider in de industrie.
Vandaag is Q CELLS een van ‘s werelds top 5 Silicon Module Super Leagueleden.
Wij zijn het enige zonne-energiebedrijf ter wereld met een R&Dnetwerk
in 4 landen, productiefaciliteiten in 4 landen en een verkoopnetwerk
in meer dan 40 landen over de gehele wereld. Onze uitgebreide
productenportfolio omvat zonnecellen, complete systemen voor
commerciële dakinstallaties en turnkey zonne-energiecentrales. We
ontwikkelen en testen onze producten in ons hoofdkantoor voor Technologie
en Innovatie in Duitsland tot ze klaar zijn voor seriematige productie op onze
productielocaties in Korea, Maleisië en China en de VS. Ons wereldwijde
distributienetwerk levert onze producten vervolgens over de hele wereld.

Q CELLS is een van de grootste en meest erkende fotovoltaïsche
producenten ter wereld, vanwege de hoogwaardige kwaliteit en hoge
efficiëntie van de zonnecellen en panelen. De hoofdkantoren bevinden zich in Seoel, Zuid-Korea (Global Executive HQ) en Thalheim, Duitsland (Technology & Innovation HQ). Met diverse internationale productiefaciliteiten in Zuid-Korea, Maleisië, China en de VS bevindt Q CELLS zich in een unieke positie om flexibel alle markten wereldwijd te kunnen bedienen. Q CELLS biedt het volledige spectrum fotovoltaïsche producten en oplossingen, van panelen tot systemen en zonnecentrales op grote schaal. Bij Q CELLS staan de klanten op de eerste plaats, en willen we met hart en ziel aan hun behoeften voldoen.
We streven ernaar om onze state-of-the-art technologie toe te passen om
een nieuw tijdperk in de energiebranche vorm te geven, waar iedere
consument en de wereld waarin we leven van kan profiteren. Dankzij ons
groeiende bedrijfsnetwerk wereldwijd, dat zich uitstrekt over Europa, Noord-Amerika, Azië, Zuid-Amerika, Afrika en het Midden-Oosten, zijn wij in staat om ongeëvenaarde zonneproducten en -diensten aan te bieden op de utilieits-, overheids-, commerciële en residentiële markten.

Q.uantum Duo Technology

Klik op de afbeelding om te vergroten.

De panelen uit de Q.Peak Duo serie

Klik op de afbeelding om te vergroten.

Q.PEAK DUO

Q.PEAK DUO BLK-G9

Het zonnepaneel Q.PEAK DUO BLK-G9 geeft uw zonne-energie-installatie een elegante optische touch plus optimale prestaties en opbrengst met de uitstekende kwaliteit van Q CELLS. We hebben de knowhow van Q CELLS gebundeld en de gepatenteerde Q.ANTUM Technology een geheel nieuwe celschakeling gegeven waarmee we de tussenruimtes tussen de cellen kunnen minimaliseren. Minder gaten zorgt voor meer zonnecellen in het paneel, die vervolgens weer meer elektriciteit kunnen opwekken. Dat klinkt heel eenvoudig, maar zoals zo vaak gaat het om de details die onze ingenieurs bij Q CELLS in de loop der jaren hebben uitgewerkt en geschikt voor serieproductie hebben gemaakt. Door de afstand tussen de Q.ANTUM zonnecellen te verkleinen, wordt het rendement met tot 20,3 % verbeterd.

 
OPTIMAAL VOOR:
 
  • Privé-dakinstallaties

Q.PEAK DUO BLK-G9+

Het zonnepaneel Q.PEAK DUO BLK-G9+ geeft uw zonne-energie-installatie een elegante optische touch plus optimale prestaties en opbrengst met de uitstekende kwaliteit van Q CELLS. We hebben de knowhow van Q CELLS gebundeld en de gepatenteerde Q.ANTUM Technology een geheel nieuwe celschakeling gegeven waarmee we de tussenruimtes tussen de cellen kunnen minimaliseren. Minder gaten zorgt voor meer zonnecellen in het paneel, die vervolgens weer meer elektriciteit kunnen opwekken. Dat klinkt heel eenvoudig, maar zoals zo vaak gaat het om de details die onze ingenieurs bij Q CELLS in de loop der jaren hebben uitgewerkt en geschikt voor serieproductie hebben gemaakt. Door de afstand tussen de Q.ANTUM zonnecellen te verkleinen, wordt het rendement met tot 20,3 % verbeterd.

 
OPTIMAAL VOOR:
 
Privé-dakinstallaties

Q.PEAK DUO ML-G9

Het zonnepaneel Q.PEAK DUO ML-G9 geeft uw zonne-energie-installatie optimale prestaties en opbrengst met de uitstekende kwaliteit van Q CELLS. We hebben de knowhow van Q CELLS gebundeld en de gepatenteerde Q.ANTUM Technology een geheel nieuwe celschakeling gegeven waarmee we de tussenruimtes tussen de cellen kunnen minimaliseren. Minder gaten zorgt voor meer zonnecellen in het paneel, die vervolgens weer meer elektriciteit kunnen opwekken. Dat klinkt heel eenvoudig, maar zoals zo vaak gaat het om de details die onze ingenieurs bij Q CELLS in de loop der jaren hebben uitgewerkt en geschikt voor serieproductie hebben gemaakt. Door de afstand tussen de Q.ANTUM zonnecellen te verkleinen, wordt het rendement met tot 20,8 % verbeterd.

 
 
OPTIMAAL VOOR:
  •  Privé-dakinstallaties
  •  Commerciële en industriële dakinstallaties

Q.PEAK DUO BLK-G8

Q.PEAK DUO BLK-zonnepanelen werden ontwikkeld voor gebruik op bijzonder exclusieve gebouwen. We gebruiken zwarte halve cellen en zwart geanodiseerde aluminium frames in combinatie met zwarte rugfolie. Bijzonder dunne aansluitkabels op de zonnecellen zorgen ervoor dat de zonnemodules als een homogeen zwart oppervlak verschijnen.

 
 
 
 
OPTIMAAL VOOR:
  •  Privé-dakinstallaties

Q.PEAK DUO BLK-G8⁺

Onze Q.PEAK DUO BLK-zonnepanelen werden ontwikkeld voor gebruik op bijzonder exclusieve gebouwen. We gebruiken zwarte halve cellen en zwart geanodiseerde aluminium frames in combinatie met zwarte rugfolie. Bijzonder dunne aansluitkabels op de zonnecellen zorgen ervoor dat de zonnemodules als een homogeen zwart oppervlak verschijnen.

 
 
 
 
OPTIMAAL VOOR:
  •  Privé-dakinstallaties

Q.PEAK DUO-G8 white back

De Q.PEAK DUO-G8 is ons monokristallijne zonnepaneel met vermogensklassen tot 360 Wp en een rendement tot 20,4 %. Q.PEAK DUO-G8 zonnepanelen leveren bijzonder hoge opbrengsten op kleine oppervlakken dankzij de nieuwste generatie van het onovertroffen Q.ANTUM DUO celconcept. Halve cellen worden nu gecombineerd met de modernste verbindingstechnologie en een 12-busbarontwerp.

 
OPTIMAAL VOOR:
  •  Privé-dakinstallaties
  •  Commerciële en industriële dakinstallaties

Q.PEAK DUO-G8⁺ white back

De Q.PEAK DUO-G8⁺ is ons monokristallijne zonnepaneel met vermogensklassen tot 360 Wp en een rendement tot 20,4 %. Q.PEAK DUO-G8⁺ zonnepanelen leveren bijzonder hoge opbrengsten op kleine oppervlakken dankzij de nieuwste generatie van het onovertroffen Q.ANTUM DUO celconcept. Halve cellen worden nu gecombineerd met de modernste verbindingstechnologie en een 12-busbarontwerp.

 
OPTIMAAL VOOR:
  •  Privé-dakinstallaties
  •  Commerciële en industriële dakinstallaties

Q.Mount, Q.Flat en Huawei

Panelen worden op een onderconstructie op het dak of op de grond geplaatst. Q Cells heeft speciaal voor de eigen panelen een onderconstructie ontwikkeld. Samen met de panelen en de Huawei omvormer zijn er complete pakketten verkrijgbaar.
Een schets van de mogelijkheden en een begroting van de kosten en opbrengsten maken wij graag!

Vraag gratis een offerte + advies aan!

U kunt bij DCI-Service gratis een berekening laten maken zodat u direct inzichtelijk heeft wat u op uw energienota kunt besparen.