Over ons

DCI Service is erop gericht particulieren en MKB te voorzien van goede, eerlijke adviezen over zonne-systemen en levert offertes met een zeer transparante structuur. Wij streven er niet naar de goedkoopste te zijn omdat dit afbreuk zou doen aan ons inkoopbeleid. Dat is erop gericht alleen apparatuur in te kopen, te leveren en te installeren waar wij volledig achter staan. Wij kopen daarom geen grote restpartijen per container in maar houden de ontwikkelingen in de markt en op technisch gebied scherp in de gaten. Ons verdienmodel is simpel. Wij leveren en installeren tegen inkoopprijs en doen daar een opslag per dag werk bovenop. Zo kunnen wij altijd een eerlijk en onafhankelijk advies geven.    

DCI-Service

 

Installatie zonnesystemen

Wij installeren zonnepanelen voor onze opdrachtgevers. Dat kunnen overheden, projectontwikkelaars, verenigingen van eigenaren, energieleveranciers, zonnepaneelverkopers, bedrijven en particulieren zijn.

 

Onderhoud zonnesystemen

Elk systeem, waar dan ook in Nederland, moet periodiek worden onderhouden. Bij een onderhoudsbeurt van DCI-Service B.V. maken wij het zonne-energiesysteem schoon en controleren wij het op een goede werking. Als er onverhoopt iets niet goed is, dan ontvang je van ons een aanbieding om het te herstellen. Als wij zelf het systeem hebben geleverd, dan controleren wij de garantievoorwaarden eerst zelf.

RICK CROMPVOETS

Mede – directeur/eigenaar

Komt uit de financiële wereld en is gewend lang door te werken. Houdt zich bezig met de commerciële zaken. Verzorgt ook de verzekeringen van collega bedrijven. Door zijn gedegen kennis van brandverzekeringen en de eisen van brandverzekeraars en Scope 12, zullen onze systemen altijd voldoen aan de hoogste eisen van verzekeraars voor wat betreft het voorkomen van branden en andere onveilige situaties.

CC Energy

Houdt zich bezig met het adviseren over en inkopen van energie contracten. Er zijn veel aanbieders en de markt is soms erg onduidelijk. CC Energy probeert het simpel te houden. Voor kleinverbruikers wordt desgevraagd het laagste tarief opgevraagd en geoffreerd. Hierbij wordt ook rekening gehouden met het vastrecht en eventuele kosten van overstappen naar een andere leverancier. Ook particulieren en grootverbruikers kunnen bij CC Energy terecht. ook voor andere energie gerelateerde zaken.