Over ons

DCI Service BV is een voortzetting van EDZH BV dat al sinds 2004 zijn sporen heeft verdiend in de wereld van installatie- en constructie techniek. Met op het hoogtepunt zo’n 40 man in dienst, heeft het bedrijf zich bezig gehouden met veel energie gerelateerde installatie-projecten, met name windmolens.

Wij zijn in ontstaan 2019 vanuit een duidelijke behoefte vanuit de consument en het bedrijfsleven. Volgens onze visie kon de gehele werkwijze persoonlijker maar vooral meer servicegericht.

Door middel van onze kernkwaliteiten: eerlijke energie, kwaliteit en persoonlijke benadering zijn wij u optimaal van dienst.

DCI-Service

 

Installatie zonnesystemen

Wij installeren zonnepanelen voor onze opdrachtgevers. Dat kunnen overheden, projectontwikkelaars, verenigingen van eigenaren, energieleveranciers, zonnepaneelverkopers, bedrijven en particulieren zijn.

 

Onderhoud zonnesystemen

Elk systeem, waar dan ook in Nederland, moet periodiek worden onderhouden. Bij een onderhoudsbeurt van DCI-Service B.V. maken wij het zonne-energiesysteem schoon en controleren wij het op een goede werking. Als er onverhoopt iets niet goed is, dan ontvang je van ons een aanbieding om het te herstellen. Als wij zelf het systeem hebben geleverd, dan controleren wij de garantievoorwaarden eerst zelf.

Onze mensen

ERIK DE ZEEUW

Mede – directeur/eigenaar

Onverstoorbaar harde werker. Heeft zijn sporen verdiend in de wereld van installatie en constructie. Runt momenteel ook een bedrijf dat werkmaterieel inkoopt, verkoopt, onderhoudt en repareert.

RICK CROMPVOETS

Mede – directeur/eigenaar

Komt uit de financiële wereld en is gewend lang door te werken. Houdt zich bezig met de commerciële zaken. Verzorgt ook de verzekeringen van collega bedrijven. Door zijn gedegen kennis van brandverzekeringen en de eisen van brandverzekeraars, zullen onze systemen altijd voldoen aan de hoogste eisen van verzekeraars voor wat betreft het voorkomen van branden.

FRANK

Voorman/elektricien

Ervaren voorman die op onze projecten verantwoordelijk is voor de aansluiting van de elektriciteit en het begeleiden van zijn collega’s.

CC Energy

Houdt zich bezig met het adviseren over en inkopen van energie contracten. Er zijn veel aanbieders en de markt is soms erg onduidelijk. CC Energy probeert het simpel te houden. Voor kleinverbruikers wordt elke week het laagste tarief gepubliceerd op de site. Hierbij wordt ook rekening gehouden met het vastrecht. Ook particulieren en grootverbruikers kunnen bij CC Energy terecht. ook voor andere energie gerelateerde zaken. Zie www.ccenergy.nl.