De merken van DCI Service

Er zijn veel merken zonnepanelen en randapparatuur. Wij hebben een selectie gemaakt op basis van de wensen van onze klanten, informatie uit de vakpers en eigen inzicht en zijn gekomen tot een beperkt aantal merken die wij in ons assortiment hebben opgenomen.

Wij bieden degelijke Duitse panelen aan, maar ook panelen die zijn ontstaan uit een combinatie van Duitse en Zuid Koreaanse degelijkheid en natuurlijk ook goede panelen uit China. Verder hebben wij ook Amerikaanse panelen, gefabriceerd door een van de oudste en meest vooruitstrevende panelenmakers in de wereld. Omdat de techniek niet stil staat, wagen wij ons ook aan andere merken die in de vakbladen goed worden gewaardeerd. Elk merk heeft zijn eigen kenmerken maar zo kunnen wij 99% van uw wensen vervullen.

Niet alleen panelen zijn van belang voor een goed systeem. Omvormers, onderconstructies, kabels en connectoren zijn dat ook. Met dezelfde zorgvuldigheid als voor de panelen, hebben wij ook hier meerdere leveranciers geselecteerd die ook hier hun eigen kenmerken hebben.

Wil je, in plaats van deze informatie allemaal door te spitten of juist als je dat al hebt gedaan, een eerste oriënterend gesprek met ons hebben, druk dan op de ‘contact-knop’ en wij nemen contact op om je vragen te beantwoorden en je wensen en mogelijkheden te bespreken.

Zonnepanelen

Omvormers

Onderconstructie