Huawei omvormers voor de particuliere en commerciële markt.

Huawei biedt oplossingen voor informatie- en communicatietechnologie. Met deze oplossingen bouwen ze aan een volledig verbonden, intelligente wereld. Voor elk individu, elk huishouden en elke organisatie. Huawei heeft 194.000 medewerkers in 170 landen en onderzoekscentra over de hele wereld. Het hoofdkantoor van Huawei West-Europa staat in Düsseldorf.
Huawei biedt toonaangevende slimme PV-oplossingen met meer dan 30 jaar expertise in digitale informatietechnologie.
Door AI en Cloud te integreren, ontwikkelt Huawei nieuwe ICT-technologieën met Solar PV voor een optimale energieopwekking, waardoor Solar PV installaties zeer efficiënt, veilig en betrouwbaar functioneren met behulp van slimme O&M en netwerk ondersteunende mogelijkheden. Deze nieuwe technologie kenmerkt zich als krachtige fundering om de toepassing van Solar PV verder vorm te geven als belangrijkste duurzame energiebron.
Voor gebruikers van Solar PV lanceerde Huawei een geavanceerde oplossing voor C&I en residentiële klanten op basis van het concept ‘Optimale elektriciteitskosten en actieve veiligheid’. Door het gebruik van zonne-energie te verbeteren, heeft Huawei een grote bijdragen geleverd aan miljoenen inwoners en honderden industrieën wereldwijd met Solar PV oplossingen.
Huawei creëert innovaties en zal zich blijven inzetten om hernieuwbare energie toegankelijk te maken voor elke individu, huis en organisatie.

 

Anders dan vele andere stringomvormer merken, geeft Huawei 10 jaar productgarantie op veel van de residentiele omvormers.  Wij verkopen deze goede omvormers meestal in combinatie met Q Cells panelen, maar ze zijn natuurlijk ook verkrijgbaar in combinatie met andere panelen.

Smart Energy Center
(1-fase)

SUN2000-2/3/3.68/4/4.6/5/6KTL-L1 >

Smart Energy Controller
(3-fase)

SUN2000-3/4/5/6/8/10KTL-M1 >

Slimme PV-reeksomvormers, 3-fase commercieel

Digitale PV-oplossing voor ultieme veiligheid en betere Gebruikerservaring

SUN2000-12/15/17/20KTL-M0   >

Smart String Energieopslag Systeem

LUNA2000-5/10/15-S0 >

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.